Fashion 2015: red pants

Voor alle ladies die dit seizoen een fashion statement willen maken. Ga voor een red pants! Gespot aan de heupen van onder andere Iggy Azalea, Kim K en heel wat streetstylers en bloggers. Een sexy rode broek is hot en hoe!

Fashion 2015

Naast de boho look, de seventies, een flaired jeans en luxe bio sandalen zien we deze lente de terugkeer van de rode broek. Denk met een mooie coating waardoor de broek op leer lijkt. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor echte leer. Balmain deed het al voor en combineerde de red pants met een militaire chique jasje. Zullen we deze broek straks ook terug zien in de Balmain x H&M collectie die aankomende november in de winkels ligt? Who knows! Des te meer reden om alvast uit te kijken naar deze uber musthave. Verschillende winkels en shops doen mee aan de rode broeken trend én laten we eerlijk zijn: eigenlijk is de rode broek nét als een jeans en een zwarte pants tijdloos en een echte klassieker.

Stijl tip

Te combineren met alle basiskleuren. Denk wit, donkerblauw, zwart en grijs. Voor het werk of een diner: it’s up to you J Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een mooie fashionable red pants. De keuze is tegenwoordig reuze!