Louis Vuitton’s Nicolas Ghesquière deelt teasers voor PFW

We weten nog niet wat er gaat komen, maar Nicolas Ghesquière houdt modeland bezig met zijn Instagram foto’s. Het 43-jarige brein achter Louis Vuitton toont volgende week woensdag zijn nieuwe lente-zomer collectie voor het luxe modehuis en schroomt dus niet om alvast wat foto’s met ons te delen.

Kate Moss

Zo vermoeden we dat topmodel Kate Moss een entree zal maken tijdens de show. Ghesquière plaatste laatst namelijk een foto met dit onderschrift: “Aan het kijken naar foto’s van oudere collecties.” Op de foto zien we Kate Moss in Another Magazine een Louis Vuitton herfst-winter look dragen.

Het topmodel heeft al vaker gelopen voor het modehuis, dus het zou niet vreemd zijn als Moss dit nog eens zou doen. Of Kate Moss nou wel of niet meeloopt, wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar de collectie. Louis Vuitton geeft altijd de meest spectaculaire shows op de Fashion Week in Parijs. Herinner je je nog die show waarbij de modellen naar beneden kwamen van de roltrap? Of die de ‘Naughty Nurse’ collectie? We zijn benieuwd waar LV dit jaar voor kiest… Can’t wait!

Beeld: Instagram/ Nicolas Ghesquière