Laatste modetrends: Jassen!

Een goede jas is heel erg belangrijk; het is een item waar je een lange tijd mee rondloopt. Daarom is het ook van belang om te investeren in een jas met goede kwaliteit. Vooral nu de winter eraan komt; je bikerjasje voldoet dan echt niet meer! Daarom geheel in de stijl van de winter een overzicht van de laatste modetrends op het gebied van jassen!

Koopjesjacht

Maar soms zit het leven niet mee; je portemonnee laat je in de steek en niemand kan op dat moment bijspringen. Dit kan maar een ding betekenen: koopjesjacht! Fashionjunks selecteerde de meest trendy jassen van het moment, waar jij en je portemonnee geheid blij van worden!

Lange jassen

Ben je lang en op zoek naar iets elegants met een edgy randje? Dan sturen we je gelijk door naar Forever 21. Daar verkopen ze namelijk de Textured Longline Duster Coat (€55 euro). Lange jassen zijn echt een must dit najaar: Kim Kardashian werd onder andere gespot in de teddy jas en Victoria Beckham moet wel honderd exemplaren in haar walk in closet hebben hangen!

Shearling

Eindelijk een jas die matcht met je Ugg boots! Al eerder vertelden we dat shearling (wat letterlijk ‘geschoren schaap’ betekent) heel hot is dit seizoen. Niet alleen schoenen zijn de ‘dupe’ van deze najaarstrend. Links en rechts hebben we al veel jassen met een vachtje gesignaleerd

Zo verkopen ze bij Mango een nepleren jacket met shearling details. Voor nog geen 70 euro word je eigenaar van dit pareltje. Het stoere model van Mango valt wel oversized, dus goed uitkijken met maten.

Faux Fur

Miscchien wel een van de meest geliefde wintertrend onder vrouwen: faux fur jassen. Dit seizoen komen ze in de meest uitbundige kleuren en dessins: van zachtroze tot aan de panterprint.

Ladylike 

Nog een trenchcoat, maar dan vrouwelijker. Celebs zien zichzelf graag in deze jas. De kleur camel is ook favoriet onder veel  bloggers. En dus heb jij geen reden meer om niet op zoek te gaan naar zo’n zelfde soort jas. Er is in ieder geval goed nieuws: Zara verkoopt een hele mooie trenchcoat, met een mooie ceintuur.