Maasmechelen Village

Maasmechelen ligt in het oosten van België in de provincie Limburg en is een grensgemeente die strategisch op het kruispunt ligt van België en Nederland. De plaats ligt grotendeels in de Maasvallei op de linkeroever van de Grensmaas. Het westelijk deel van de gemeente ligt op het Kempens Plateau . Tussen de Maas en het Plateau ligt een steil rand van 45 meter hoog in een bos- en heidegebied.

Feitje

Het winkelcentrum Maasmechelen Village werd gebouwd in 2001 op het terrein van de voormalige steenkolenmijn van Eisden. Het winkelcentrum staat naast de mijnschachten van de in 1987 gesloten kolenmijn.

Breng een bezoek!

Het winkelcentrum bestaat uit een niet overdekte winkelstraat, de Mijnwerkerstraat, met een paar kleine zijstraten. Maasmechelen Village ademt de sfeer van de Limburgse regio uit met zijn architectonische bouwwijze en afwerking geïnspireerd op de lokale (handwerk)tradities van de streek. Door haar strategische ligging trekt het winkelcentrum massa’s bezoekers, vooral uit Duitsland, Nederland en België. In 2010 had het centrum zo’n slordige 2,5 miljoen bezoekers.

Alles over Maasmechelen Village. Lees hier alles over Maasmechelen Village in België. Denk: Shop till you drop en de mooiste merken op een plek.

Shopping experience!

Wil je een stijlvolle shoppingervaring beleven dan is Maasmechelen de juiste plaats voor je met een exclusief aanbod van fashionmerken in meer dan 100 boetieks die hun collecties van het afgelopen seizoen aanbieden tegen outlet prijzen. Naast boetieks zijn er winkels voor lichaamsverzorging, kookgerei, home design, lederwaren en delicatessen. Een restaurant en tea-room completeren het geheel voor de verzorging van de inwendige mens. Voor de kinderen is er een speelplaats en wil je even iets checken op internet dan kan dat via de gratis Wi-Fi. Kom je met de auto dan zijn er 1.600 plaatsen om je vierwieler kwijt te raken.

Labels

Welke bekende merken kom je o.a. tegen in Maasmechelen Village: Calvin Klein, Clarks, Converse, Diesel, G-Star, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Levi’s, Mexx, Nike, Puma, Timberland en UGG.

Alles over Maasmechelen Village. Lees hier alles over Maasmechelen Village in België. Denk: Shop till you drop en de mooiste merken op een plek.

Privé ritje

Het is zelfs mogelijk je te laten ophalen met een chique auto met chauffeur vanuit o.a. Maastricht en Antwerpen.  

Dus voor een dag lekker neuzen in designerboetieks kun je terecht in Maasmechelen Village. Je gaat gegarandeerd naar huis met een zak vol leuke spullen voor je garderobe.