De leukste (fashionable) smartphone gadgets

Nu de Samsung Galaxy S8 bij KPN uit is gekomen race je natuurlijk meteen naar de winkel. Wie wil deze geweldige smartphone nou niet kopen? Maar deze telefoon alleen is natuurlijk niet genoeg. Tegenwoordig zijn er super veel coole gadgets die bij je telefoon passen. Door alle keuzes kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Ga je nu voor een hip hoesje, iets voor de camera of een mooie smartwatch? No worries, wij gaan je helpen. Hier geven we je een paar opties die je sowieso wilt hebben.

Hoesjes

Keuze kom je niet te kort als het om hoesjes gaat. Er is zoveel leuks te vinden tegenwoordig! Houd het bijvoorbeeld professioneel en kies voor een effen kleur. Zo heb je op werk een mooi extraatje voor je telefoon. Hier komt natuurlijk bij dat je telefoon beschermd is en dus langer mooi blijft. Je kan natuurlijk ook de hele andere kant op gaan met je keuze. Kies bijvoorbeeld voor een kleurig motiefje, of vrolijke dieren. Word je super vrolijk van elke keer dat je ernaar kijkt!

Camera Lens

Smartphones hebben natuurlijk goede camera’s, zeker de Galaxy S8. Maar voor dat perfecte plaatje is je smartphone camera niet altijd genoeg. Gelukkig is hier de perfecte gadget voor: de smartphone lens. Met deze lens op je telefoon kan je echt geweldige foto’s maken. Deze lenzen komen in allerlei soorten en maten, zoals bijvoorbeeld de fisheye lens. Deze lens zorgt ervoor dat je een veel grotere hoek kan fotograferen. Als je meer keuze wil wanneer je het plaatje schiet, ga dan voor een 3 in 1. Hiermee heb je meteen drie lenzen: een fisheye, een groothoek en een macro lens. Hiermee ben je dus voorbereid voor elk geweldig fotomoment.

Powerbank

Iedereen gebruikt z’n smartphone super veel. Het is natuurlijk heel vervelend om zonder batterij te komen te zitten. Als je bijvoorbeeld aan het reizen bent kan je niet overal je telefoon opladen. Gelukkig zijn er geweldige powerbanks die je kan kopen. Er zit wel veel verschil tussen powerbanks. Je kan een kleine powerbank nemen die in iedere tas past. Maar je kan ook een grote powerbank kopen, waarmee je jouw telefoon meerdere malen kan opladen. Deze zijn wel een stuk zwaarder en neem je minder makkelijk mee in een (kleine) handtas. Als je stylish wil zijn kan je natuurlijk een powerbank kopen in een leuke vorm. Denk bijvoorbeeld aan een minion of een eenhoorn, super leuk toch! Want geloof het of niet, de foto helemaal bovenaan deze post zijn allemaal powerbanks :).