Welke sokken in je schoenen?

Een paar jaar geleden werd je misschien nog een beetje raar aangekeken als je sokken boven je schoenen uitkwamen, maar tegenwoordig is het heel normaal. Je ziet overal mensen met leuke kleurige sokken lopen. Of het nu zomer of winter is, of je nu naar werk gaat of naar een feestje, het is altijd wel mogelijk om je sokken te laten zien. Om er voor te zorgen dat je niet de mist in gaat met sokken hebben we hier een paar tips voor je ūüėČ

Sokken in sneakers

Hoewel dit de makkelijkste lijkt is het toch verstandig om er even over na te denken. Zeker in de zomer als je broekspijpen een beetje opgerold zijn kan je je sokken goed zien. Dan wil je natuurlijk geen saaie zwarte sokken aan hebben, maar juist een hip paar. Wanneer de zon lekker schijnt en je door de stad aan het struinen bent wil je er helemaal vrolijk uitzien. Kies daarom bijvoorbeeld voor Happy Socks. Iedereen kent deze sokken wel, hun leuke kleurtjes en grappige prints zijn heel populair. Met een paar van deze sokken kan je niet misgaan!

Sokken in hakken

Sokken dragen in hakken is inmiddels heel gewoon. Een paar enkelsokjes in je favoriete pumps staat super schattig. Kies bijvoorbeeld voor een sok met een leuk randje aan de bovenkant, of ga voor een vrolijk kleurtje. Je kan deze sokken dragen in alle soorten hakken, het maakt niet uit of je stilettos of peeptoe pumps aan hebt.

Sokken in laarzen

Wanneer het winter is en je je warme hoge laarzen aan wil trekken zijn je vrolijke enkelsokjes helaas niet meer te zien. Dit betekent niet dat je je schoenen met sokken niet meer kan combineren. Je hebt simpelweg een paar hoge sokken nodig, het liefst van wol voor extra warmte. Kies een paar sokken in een neutrale kleur zodat ze niet teveel van je mooie laarzen afleiden en laat ze net een randje boven je laarzen uitkomen.

Er zijn tegenwoordig genoeg leuke webwinkels waar je heen kan voor inspiratie. Kan je meteen alle merken vergelijken, van McGregor tot Armani!