Maximaal genieten van de lentezon met deze trends

Nu de lentezon weer regelmatig doorbreekt is het natuurlijk jammer om nog steeds je winterkleding uit de kast te moeten halen. Lekker in het zonnetje op een terras is natuurlijk het leukst met een zonnebril en passende lentekleding. Vernieuw dus dit voorjaar ook jouw garderobe met een paar unieke lente-items waar iedereen jaloers van wordt.

Dit voorjaar mag alles, zo lang jij je maar prettig voelt ;). Veel kleur en veel stof is helemaal terug, maar ook bloemen, bloot, strepen en V-halzen doen het goed op dit moment. Zoals je ziet is het vrij divers. Daarom is combineren ook zo leuk dit seizoen, trek desnoods nog wat spullen van een paar seizoenen terug uit de kast en maak het zo gek als je wilt.

Rokken en broeken

Qua rokken is deze lente niet echt een verrassing, alle lengtes komen terug op de catwalk. Maar de grote gemene deler is wel dat ze wijder zijn of wijd uitlopen. Dus trek een rok tot op je knieën aan of juist tot op je enkels en steel de show op straat. Broeken volgen een soortgelijke trend waarbij deze wijder zijn en soms tot boven de enkels komen (7/8 lengte).

Mouwen en tops

Op het gebied van mouwen kan je ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ uitkiezen. Maar voor diegene die los wilt gaan zijn er mogelijkheden te over deze lente: pof, volume, ruches of alles bij elkaar. Op het gebied van tops gaan we terug in de tijd, halter tops zijn namelijk weer terug!

Wat vooral opvalt dit seizoen is de enorme hoeveelheid trends voor in de lentezon. Om er verzorgd bij de lopen dit voorjaar kan je echt alle kanten op, wil je wat chiquer kijk dan bijvoorbeeld is bij McGregor. Kan het jou niet gek genoeg zijn en wil je toch wat vintage scoren, ga dan eens naar een vintage store bij jouw in de buurt of neem een kijkje op Marktplaats bijvoorbeeld.