Mode als reclamemiddel

Je ziet het steeds vaker: producten die zijn bedrukt met een logo of merknaam. Van tassen en kleding tot waterflessen en gadgets: duurzame producten die vaak gebruikt worden. Het leuke hieraan is dat je bij het laten bedrukken van bijvoorbeeld een tas of drinkfles jouw klanten zeer regelmatig in aanraking laat komen met jouw merk. En dat op een positieve manier! Een webwinkel waar je honderden soorten promotionele artikelen (full-color) kan laten bedrukken is Maxilia.

Zo kun je bij Maxilia de bekende katoenen tasjes laten bedrukken die perfect te gebruiken zijn om boodschappen mee te doen. Plastic tasjes kosten tegenwoordig geld en consumenten worden zich steeds meer bewust van de impact van plastic op het milieu. Daarom nemen veel mensen een herbruikbare tas van huis mee. Als jij met jouw winkel of merk een tas laat bedrukken is de kans groot dat de consument de bedrukte tas gebruikt voor het vervoeren van hun boodschappen. Op deze manier wordt de consument meerdere keren per week op een positieve manier herinnerd aan het merk.

Naast katoenen tassen zijn er ook andere soorten tassen in verschillende maten te bestellen. Zo kun je luxe sporttassen met eigen logo laten bedrukken, dit is een perfect product voor ondernemingen die een sportieve en actieve merkbeleving willen uitstralen. Tevens zijn strandtassen een aanrader: ideaal voor een zonnige dag naar het strand, waarbij natuurlijk een positieve associatie wordt gemaakt met het merk op de strandtas.

Een ander populair product zijn drinkflessen zoals de Dopper, Bobble of een heupflesje. Bij Maxilia kun je hierbij kiezen tussen veel verschillende soorten flessen. Al vanaf enkele euro’s kan deze webwinkel full-color prints maken op drinkflessen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire Dopper in verschillende kleuren, een heupflesje of een van de vele andere soorten drinkflessen die beschikbaar zijn.

Maxilia zorgt ervoor dat na het bestellen de producten al binnen enkele werkdagen bezorgd worden. En met lage minimale aantallen (vaak al vanaf 25 stuks) is het ook voor een kleiner bedrijf interessant om (mode) artikelen als reclamemiddel in te zetten. Neem dus snel een kijkje op Maxilia.nl en bekijk wat voor producten jij kan inzetten als promotie.