Musthave: loafers

Met het prachtige weer dat langzaam zijn intrede doet in Nederland ben je vast op zoek naar een nieuwe zomerlook. Dit jaar mogen naast jouw sneakers ook loafers niet ontbreken voor als je er iets gekleder bij wilt lopen. Voor naar kantoor bijvoorbeeld is het soms leuk om er netjes uit te zien en op die manier extra indruk te maken.

En met de leuke nieuwe loafers van bijvoorbeeld Sacha kan je al vanaf €39,99 de show stelen dit voorjaar en deze zomer. Of je nou een super nette versie wilt, een echte beach look of maximaal wilt shinen in de stad: er is voor iedereen wel wat passends te krijgen online. Kies uit verschillende materialen om de perfecte combinatie te maken. In no time heb jij jouw garderobe uitgebreid met een nieuwe outfit.

Natuurlijk zijn er ook loafers te krijgen met een meer zomerse look in deze shop, wat dacht je van deze? Met de geweldige cut-outs weet jij zeker dat je de laatste trends volgt.

 

 

Hoge hakken

Of wil je juist iets heel anders dan loafers? Check dan deze leuke hakken voor een geweldige zomerlook (die heb je al vanaf €44,99!). Maak het af met een spijkerbroek en je hebt je look helemaal geregeld deze zomer.

Al deze schoenen online bestellen is heel gemakkelijk, vooral bij webwinkels die ook vaste winkels hebben (of winkels die ook een webwinkel hebben haha). Het mooie hieraan is dat je gemakkelijk je gekochte schoenen kan ruilen. Ook loop je weleens tegen het probleem aan dat in de winkel jouw maat is uitverkocht, terwijl deze online nog gewoon te krijgen is! Check hier nog meer shoptips en betaal nooit te veel!