Musthave: H&M shaping jeans

Heb je niet de booty van Kim Kardashian maar zou je toch willen dat je billen wat meer vorm krijgen en wat voller lijken? Bilimplantaten en enorm veel squatten zijn niet de enige oplossing. Een goedkopere, leukere en stijlvollere oplossing zijn namelijk shapingbroeken!

Lift that booty

De broeken zien eruit als normale jeans, maar door de perfecte pasvorm rond de heupen, blijvende ondersteuning met liftend effect en een hoge elasticiteit voor optimaal comfort lijken je billen veel ronder. Deze jeans zijn onder andere te koop bij de H&M en zijn lekker budget voor maar €49,99. De toverbroeken zijn er in vier verschillende kleuren: van lichtblauw tot zwart, dus voor ieder wat wils! En het mooiste aan deze broeken is dat het helemaal niet lijkt alsof je een beetje ‘geholpen wordt’. Er zit namelijk niks van een vulling of kussentje in, het heeft echt te maken met hoe de jeans in elkaar gezet is!

Stijltips

Hoe je deze shaping skinny jeans kunt stijlen laten we hieronder zien! We gaan voor leuke streepjes en laagjes want helaas is het nog geen lente! Combineer dus een simpele witte blouse met een leuke trui en een paar mooie boots aan je voeten! Alle items zijn te koop bij de H&M.

 Musthave: H&M shaping jeans: denim broeken met een goede pasvorm. Bekijk deze H&M jeans met shaping materiaal zodat je figuur er nog beter uitziet.

Tekst Karlijn van Mil