Diana Vreeland parfum

Altijd al eens willen ruiken als de iconische redactrice van modemags als Harper’s Bazaar en Vogue Diana Vreeland? Dat kan vanaf nu! Haar kleinzoon Alexander Vreeland ontwierp vijf parfums die hem doen denken aan zijn, inmiddels overleden, grootmoeder. Een prachtig en geurig eerbetoon!

Kleurrijk en bijzonder

Elke geur staat voor een deel van het leven van Diana Vreeland. Zo is er een geur die past bij haar wilde jaren in de jaren 60, haar brave jaren in de roaring twenties en bij haar creatieve, uitbundige persoonlijkheid. Elk parfum is ook nog eens genoemd naar de meest gebruikte uitspraken van Miss Vreeland. Zo is er een parfum dat ‘Perfectly Marvelous’ heet en lekker diep en overweldigend ruikt. Het parfum ‘Simply Divine’ is verfijnd en tijdloos. ‘Extravagance Russe’ is oriëntaals en kruidig, ‘Outragelously Vibrant’ is explosief, groots en onvergetelijk en ‘Absolutely Vital’ is luxe en rijk.

Diana Vreeland parfum. Altijd al willen ruiken naar de fashion redactrice van de Harper's Bazaar en de Vogue: Diana Vreeland. Er zijn 5 soorten parfums en geuren.

Exclusief

Helaas zijn de Diana Vreeland parfums in de kleurrijke flacons niet te koop in de gewone parfumerie. Ze zijn in Nederland uitsluitend te koop bij Skins Cosmetics. Voor 100 milliliter betaal je maar liefst €250. Je moet er wat voor overhebben om te ruiken als een oldschool fashionista! 

Tekst Max Herlings