Musthave: jassen met franjes

Waren deze jassen eerst nog weggelegd voor hippies, indianen en Hells Angels, nu zijn ze weer helemaal terug! Franjes zijn de laatste tijd sowieso weer helemaal terug maar aan jassen zien we ze pas sinds kort. Tijd om eens rond te snuffelen voor een mooi exemplaar. Fashionjunks.nl zet alvast drie prachtige exemplaren voor jou op een rijtje.

Balmain

Wie Balmain zegt, zegt luxe. Dit zeer chique leren jackje is gemaakt van zeer soepel lamsleer en heeft veel hoogwaardige details. Het is een echt stukje couture. Dat verklaart de hoge prijs (€365!) dan ook. De franjes zijn aanwezig maar niet too much. Gelukkig maar, je wilt immers niet dat die de aandacht afleiden van het prachtige jasje!

Zara

Dit suède exemplaar van Zara is een echte aanwinst in je kast! Voeg wat meer stijl toe aan je outfit en drapeer dit oversized jasje over jezelf heen. Hij heeft geen sluiting dus je hebt nog genoeg ruimte om de rest van je outfit te showen. Dankzij de simpele vormen en de kleur is hij bijzonder draagbaar. Ook makkelijk te combineren met andere spullen! Te bestellen voor €279.

Tekst Max Herlings