Nieuwe kledingtrends voor 2022

2 vrouwen tussen kledingrek

Ook dit jaar zijn er een aantal kledingtrends die een comeback maken van weggeweest. Heb jij nog oude kleren in de kast die je weg wilt gooien, maar wil je eerst weten of je ze dit jaar niet weer kan gaan dragen? Lees dan dit artikel en weet welke modetrends in 2022 weer helemaal hip zijn en so So Good To Wear zijn!

Geen midi of maxi maar mini!

Waar we voorgaande jaren juist zagen dat het midi en maxi rokken weer helemaal in de mode waren is nu het mini rokje weer in trend. Deze heb je natuurlijk in verschillende materialen en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een spijker mini rokje of juist een mini overslag rokje die ideaal gaat bij de andere trends van het moment!

Color Blocking zie je nu overal

Ook colorblocking is helemaal in trend (niet alleen voor het interieur) en dit is goed terug te zien bij bekende merken als Nike en Adidas die hun nieuwe joggingbroeken produceren met color blocking. Combineer hiermee je favoriete kleuren in de meest ultieme outfit!

Strepen, strepen en nog meer strepen!

Tijdens de eighties waren strepen helemaal in de mode en dit is in 2022 niet anders. Dan doelen we ook met name op verticale strepen. Deze strepen maken je langer dan dat je werkelijk bent en zijn ideaal voor de kleinere persoon die wat centimeters langer wilt lijken.

Avondkleding overdag dragen

Een trend die we niet zagen aankomen is het gebruik van avondkleding voor overdag. Het glitterende jurkje dat je tijdens je gala aan had kan je dus in 2022 nu ook dragen als je op een terrasje gaat zitten genieten van de zon. Gooi daarom niet je oude avondkleding weg maar kijk hoe je deze op een toffe manier kan combineren, zodat deze gepast zijn voor op kantoor.

We gaan helemaal in het wit

In de zomer houden we ervan om een witte broek te dragen, maar helemaal wit deden we alleen op black and white feestjes. Dat hoeft gelukkig niet meer, want helemaal in het wit gaan is een van de grootste modetrends in 2022. Kleed jezelf in het wit met verschillende materialen voor contract om het ideale plaatje te creëren.

Het leren jasje

Waar we altijd al van hebben gehouden is ons leren jasje en deze is in 2022 nog steeds in de mode! Het leren jasje staat namelijk goed op elke outfit en is daarmee een basis element van elke garderobe!