On trend lente 2014: sweaters

Fijne breisels in vrolijke kleuren gaan we deze lente veel zien! Sweaters en truien zijn nog steeds een grote hit en razend populair. Zo ook bij Altuzarra, Chanel, Alexander Wang en Mara Hoffman waar we de lente breisels spotten voor het voorjaar van 2014. Naast het bomberjack, wijde broeken en bermuda shorts gaan we dit item veel zien. Een musthave en bovendien eindeloos te combineren!

Sweaters

We hadden afgelopen winter al te maken met statement sweaters. Wat dacht je van de populaire Homies sweater of de Kenzo en Bambi van Givenchy? Fashion sweaters zijn al enige tijd hot, maar veroveren nu ook de zomerse dagen.

Designs

De sweater zien we in verschillende varianten. Ga voor gestreept, een felle print of monochroom. De keus is eindeloos en divers maar bovenal voor iedereen wat wils!

Styling tips

Draag het fijne breisel met een slim fit broek, zwierig rokje of losse short zoals de bermuda. Ook mooi om deze over een jurkje te gooien tijden een diner in de zomerse maanden. Kortom, een veelzijdig item dat zeker niet mag ontbreken in je garderobe dit voorjaar.