Op zoek naar leuke babykleertjes? Maak kennis met Donder!

schattige baby

Het bij elkaar zoeken van de garderobe van je newborn of baby is een leuke klus. Tegenwoordig heb je dan ook veel verschillende lieve kleertjes om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een lief babyjasje, een trainingspakje of fijne accessoires zoals knuffels of rammelaars, de keuze is reuze. Vandaag zetten we een leuk nieuw merk in de spotlight: maak kennis met Donder! Dit merk, opgericht door Melissa van de Vin en Gianni van der Bruggen, heeft de liefste collecties in huis waar je je kleintje mooi mee kunt kleden.

The cutest baby brand

Neem je een kijkje op de website, dan zie je meteen wat de kleertjes van Donder zo schattig maakt. Het logo heeft de vorm van een lief donderwolkje, dat je op veel van de kleertjes terugziet en dat het merk zo herkenbaar maakt. De verschillende collecties zijn door de kleurtjes leuk met elkaar te combineren, waardoor je er voor je hele uitzet terecht kunt. Donder heeft verschillende leuke designs in huis, van trainingspakjes tot jurkjes en polorompertjes. De meeste items uit de Basics-collectie zijn al beschikbaar vanaf maat 38 (prematuur). Dat betekent dat ook de allerkleinsten de kleertjes gerust kunnen dragen.

Gemaakt met liefde

De kleertjes van Donder worden gemaakt met liefde, én met aandacht voor de toekomst. Duurzaamheid is voor dit merk erg belangrijk. Alle babykleertjes worden gemaakt van biologisch geproduceerde materialen, zoals bio-katoen van topkwaliteit. Dat is niet alleen hartstikke zacht, maar draagt ook bij aan een schonere wereld. Alle bestellingen worden verpakt in zakjes van suikerriet in plaats van plastic. Ook daarmee draagt jouw bestelling mee aan een gezondere wereld waar je kleintje in opgroeit.

Meer dan alleen kleertjes

Ben je naast kleertjes ook op zoek naar andere spulletjes voor je kleintje zoals een handige luiertas, of een speelse rammelaar? Ook dan kun je bij Donder alles vinden wat je zoekt. Met leuke accessoires zoals omslagdoeken en slabbertjes maak je de garderobe van je newborn helemaal compleet. De kleertjes en spulletjes van Donder zijn natuurlijk super leuk om voor je eigen baby te kopen, maar ook mooi om weg te geven. Heb je dus binnenkort een babyshower op de agenda? Geef een fijn setje van Donder cadeau!