Pumps voor een fashion statement

Pumps zijn niet alleen handig om wat extra centimeters toe te voegen aan je lengte. Ze zijn ook nog eens de perfecte manier om je van een zelfverzekerde houding te voorzien. Wat is er immers vrouwelijker dan een hippe outfit met een stoere pump?

Sporten in stijl

Ook al kunnen de mannen in een fitnesszaal stoer uitblinken in krachttraining of gewichtheffen; daag hen maar eens uit om op stiletto’s door de stad te lopen! Het is niet alleen een kwestie van je evenwicht te bewaren, je traint er ook nog eens je kuitspieren mee. En dat zonder bloed, zweet en tranen in de fitness! Vergeet niet even te stretchen nadat je een poosje op pad bent geweest op je torenhoge hakken, want het is en blijft een sport!

Alleen perfectie is goed genoeg 

Het is heel belangrijk om de juiste pumps te kiezen. Neem voldoende tijd om verschillende modellen te passen en kies zeker voor een stevige (plateau)zool en een dik(kere) hak die stootbestendig is. Probeer er in de schoenwinkel alvast een stukje mee te lopen. Val je (bijna) om of loop je als een pinguïn; dan kan je beter nog even verder zoeken. Je wil immers een fasion statement maken, niet een fashion struikeling! 

Foto: Unsplash.com