Rugzak kopen? Denk aan deze 3 dingen

Een nieuwe rugzak uitzoeken vind ik altijd leuk om te doen (welke fashionitems en accessoires kopen vind ik eigenlijk niet leuk?). Maar ik let wel altijd op drie verschillende punten zodat ik er echt happy mee ben. Door deze drie aandachtspunten in orde te hebben geniet ik veel meer (en langer) van mijn nieuwe rugzak.

Hij moet lekker zitten

Ten eerste wil ik altijd dat de rugzak lekker zit. Goh echt!? Maar het ding is: er zijn soms van die trendy modellen met bijvoorbeeld hele dunne draagbanden, dat vind ik persoonlijk niet lekker lopen. Ook moeten deze banden goed te verstellen zijn zodat ik ze op precies de goede lengte kan zetten zonder dat de tas vervelend gaat zitten.  

Misschien is dit een open deur, maar ik ken mensen die een rugzak hebben gekocht en er na een tijdje achter kwamen dat hij eigenlijk helemaal niet lekker zat. Super balen, want daardoor moesten ze opnieuw gaan shoppen. Ik koop dan liever 1 rugzak en een ander kledingstuk 😉

Must-have: een laptop vak

Ten tweede: een laptop vak! Dit is voor mij echt een must-have omdat ik mijn laptop iedere dag meeneem. Zonder zo’n vak beschadigd mijn laptop door de andere spullen in de tas. Ook kan hij kapotgaan als ik mijn tas op de grond zet doordat er geen goede bescherming omheen zit. Aangezien ik geen sleeve om mijn laptop heb is dit dus een want mijn eisen.

Duurzaam én stijlvol

Als laatste wil ik graag een stevige en stijlvolle tas. Met stevig bedoel ik dat de rugzak duurzaam is, ik wil wel dat mijn rugtas lang meegaat namelijk. Zonde om ieder jaar een nieuwe te moeten kopen omdat hij is gescheurd. Zonde van mijn geld en van het milieu toch?

Ik shop altijd rond op internet waarbij ik de specificaties en foto’s goed bekijk. Op deze manier lukt het mij al jaren om online een perfect model te kiezen. Heb jij ook een nieuwe rugzak nodig? Check Duifhuizen.nl eens en denk aan bovenstaande tips om weer een paar jaar van een stijlvol accessoire te genieten!