Jeans trends voor winter 2018

Het begint echt herfst te worden: de dagen zijn korter en het regent veel te vaak en veel te hard. Tijd om de zomergarderobe dus weer achterin je kast op te bergen en warmere kleding te voorschijn te halen! Nu is een goed moment om even goed te bekijken wat je nog hebt liggen. Past het allemaal nog en vind je het nog wel leuk? Zo kan er weer wat oude kleding uit en kan er dus ook wat nieuwe kleding in! Vandaag willen we het over broeken hebben. Er zijn weer een aantal trends gespot op de catwalks. Altijd goed om daarvan op de hoogte te zijn voor wat inspiratie! Zo kan je helemaal voorbereid beginnen aan het shoppen.

Skinny jeans

Het kan misschien raar klinken dat skinny jeans een trend zijn voor de winter van 2018. We horen je al denken, ze zijn toch nooit weg geweest? In de meeste kledingwinkels zijn ze inderdaad nooit echt weg geweest, maar bij de grote designers wel. Nu ze daar weer helemaal terug zijn zal er zeker nog meer keuze in de winkel komen te liggen. Van mooie effen kleuren tot jeans met slijtplekken, alles is te vinden.

Ripped jeans

Ripped jeans als trend in de winter klinkt misschien ook wat apart. Het is natuurlijk helemaal begrijpelijk als je dit als een echte zomerjeans ziet. Toch kunnen ze in de winter ook prima. Als je zorgt dat je goede lagen erboven aantrekt zal je het warm genoeg hebben. Ook kan je de gescheurde delen een beetje bedekken met een lange jas als je buiten bent. Een panty onder een ripped jeans aantrekken is ook een idee voor wat extra warmte! Er is dus geen excuus om deze trend voor deze winter niet aan te trekken.
Bron foto’s: Thebestfashionblog.com