Styling tips Diane von Furstenberg

Vandaag nemen we de stijl van Diane von Furstenberg onder de loep. Met deze styling tips kun je je wardrobe een duwtje geven in de richting van de modekoningin!

De wrap dress

De ontwerpster, die een jaar prinses is geweest (ze was getrouwd met de Belgische Prins Egon von Furstenberg), kennen we natuurlijk van de beroemde wrap dress. De iconische wikkeljurk sloeg aan bij miljoenen vrouwen en zette Diane dan ook gelijk op de kaart. 

Celebs

DvF heeft veel bewonderaars: Jennifer Lopez en Gwyneth Paltrow zijn namelijk trouwe fans van de 67-jarige vedette. Tegenwoordig staat de mode-ontwerpster aan het hoofd van de Council of Fashion Designers of America (CDFA) en runt ze drie collecties: Diane von Furstenberg, Furstenberg Sportswear en DvF. 

Haar stijl tips

Qua looks is de modeontwerper vaak te vinden in klassieke outfits. Echte stijl is volgens Furstenberg ‘alles waar jij voor staat’. “Kies kleding waar je je comfortabel in voelt. Als je goed in je vel zit, dan straal je dat ook uit naar de buitenwereld” zegt de ontwerper. “En als je zelfverzekerd bent, ben je ook veel mooier.”