Dior cruise collectie 2015: gele veerboot, Rihanna en mini-jurken

Iedereen aan boord! Dior toonde haar 2015 Cruise collectie in stijl! De show werd gisteravond gehouden in Brooklyn, New York. En we moeten zeggen: het was een groot spektakel. A-listers, een knalgele veerboot en een musthave collectie!

De gasten

De gastenlijst was natuurlijk een klein Hollywood feestje an sich. Modellen, artiesten, A-listers en de crème de la crème van de fashionwereld. Zo zat Rihanna frontrow in een girlie roze satijnen mini-jurk,  ging de Franse actrice Adèle Exarchopoulos voor een crop top + zwarte kokerrok en gingen actices Margot Robbie, Nicola Peltz, Marion Cotillard en Allison Williams in stijl aan boord. Maar ook supermodellen als Helena Christensen en Linda Evangelista waren aanwezig tijdens het Dior- feestje.

Het vervoer

De Cruise-collectie 2015 van het modehuis werd letterlijk gevierd met een Cruise… schip. De gasten werden van Manhattan vervoerd naar de Brooklyn Navy Yard waar de show werd gehouden. In een knalgele Dior veerboot werden A-listers vervoerd naar de plaats van bestemming, dat noemen wij pas een entrance grandeur!

De show 

De collectie waren typerend voor designer Raf Simons: modern en strak met kanten mini-jurken en satijnen maxi rokken gedragen met coole accessoires, allemaal in de mix van huize Dior. Het haar van de modellen was poker recht en de make up werd clean en simpel gehouden.