Suit up! Vrouwen in pak

Een pak iets voor mannen? Nee joh, ook vrouwen zien er prachtig uit all suit up! De meeste rokken een klassiek pak zonder shirt eronder, maar met een decolleté waardoor de look meteen een stuk vrouwelijker wordt. Hieronder zetten wij onze favoriete looks van celebrity in pak, want Wauw! wat staat het ze prachtig! 

Rihanna

Rockchic Rihanna draagt al langer pakken dan menig celeb. Zo droeg ze in haar korte coupe periode een zwart pak met enorme plofmouwen en droeg ze in haar rode haren periode een prachtig wit pak. Maar we waren toch wel enorm onder de indruk van Rihanna toen ze in 2014 bij MAC tevoorschijn kwam in een roze pak met een kokerrok. Heel bedekt voor haar doen, maar wat stond het haar prachtig! 

Victoria Beckham

Misschien is Victoria Beckham wel hét voorbeeld van een stylish woman in a suit. Victoria ziet er prachtig uit in pakken, ze draagt ze nonchalant maar ook op een wat chiquere manier. In pak ziet ze er nog steeds enorm vrouwelijk uit, met haar haar opgestoken of juist los. 

Blake Lively

De new mom Blake, ziet er prachtig uit in eigenlijk alles wat ze draagt. Het is dus geen verrassing dat ook een pak haar super staat! Zo droeg ze ooit een rood pak, maar is ze ook verschenen in een prachtig blauw exemplaar. De rode suit combineerde ze met prachtige Louboutins en een zwarte top eronder, terwijl ze onder haar blauwe pak helemaal geen top droeg. Het blauwe pak had kanten schouder details, wat het pak iets specialer maakt. 

Gigi Hadid

Het 19-jarige model Gigi wordt veel in jurkjes gespot met lage uitsnede, maar ook een pak staat haar geweldig! En dat bewijst ze toen ze een Instagramfoto postte van haarzelf in een prachtig zwart pak. Mannelijk? Hell no! Gigi rockt tijdens de American Music Awards ook een pak. De witte suit met zwarte en blauwe details staat haar prachtig!

Tekst Karlijn van Mil