Trend 2014 Hair dip dye: kleurrijke lokken

In het geval het je nog niet was opgevallen, er is iets behoorlijk groots gaande in de haarmode. De trends voor de zomer van 2014. Platinablond? Glossy brunette? Extensions? Zo voorspelbaar! Nee, dit seizoen draait het allemaal om kleur, kleur en nog eens kleur. Denk aan dip dye groene, roze en blauwe lokken in combinatie met je eigen haarkleur. Do of don’t?

Op Coachella een hit en in de modebladen kunnen we er niet om heen. Deze dip dye trend  te vergelijken met de lokken van My Little Pony is een hit in celebland. Wat dacht je van Kate Perry’s groene dip dye coupe, Kylie Jenner’s groene lokken en Kesha’s tweekleurige kapsel waarvan een kant groen is en de andere kant van de scheiding roze is geverfd. Zeemeermin haar is hot, het is tijd voor een rijk kleurenpalet in je kapsel!

Tips

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als het gaat om deze kleurrijke dip dye trend.

1. Blond babe

Om deze gekke, on-trend kleuren te krijgen, is het essentieel om te beginnen met een blonde basis. Daarna kun je verschillende kleuren toepassen om de gewenste look te krijgen. Op blond haar komt deze trend ook het beste uit.

2. Make up

Zorg ervoor dat je make-up afgestemd is op deze look. Meestal moet je wat zwaardere make-up gebruiken omdat het haar al zo opvalt.

3. Verzorg je haar

Al dat verven is natuurlijk funest voor je gezonde lokken, verzorg deze dus goed met een goede haar olie om je haar in topconditie te houden. Gebruik een olie die je haar laat stralen en die beschermt tegen uitdroging.