Dé kinderkleding zomertrends van 2018

De zomer is inmiddels echt in zicht. We hebben al een paar prachtige zonnige dagen achter de rug. Perfect dus om in het weekend lekker naar buiten te gaan. De stad in of naar het strand, het is allemaal fijn! Je hebt je zomergarderobe vast al tevoorschijn gehaald. Altijd leuk om weer vrolijke kleuren aan te kunnen trekken. Maar je moet natuurlijk ook aan de kinderen denken. Na deze lange winter passen ze misschien niet meer in al hun kleren. Een perfect moment dus om nieuwe kinderkleding voor ze te kopen! Hier geven we je een paar van de zomertrends zodat je weet wat je moet kiezen.

Prints

Prints gaan natuurlijk nooit helemaal uit de mode. Dit jaar zien we ze ook weer volop. Deze zomer zijn vooral subtropische prints populair. Denk aan palmbomen, fel gelkeurde bloemen en paradijsvogels. Je krijgt dus een combinatie van aardse kleuren zoals groen en bruin, met felle kleuren zoals roze. Name it heeft de perfecte kleding voor je klaarliggen als je voor de subtropische print gaat. Zo geef je je kind ook echt dat vakantiegevoel mee.

Natuurtinten

Tussen al die felle kleuren van de zomer is het soms ook fijn om een paar rustigere opties te hebben. Zeker als je bijvoorbeeld een felle broek hebt is een shirt in een zachtere kleur een goed idee. Het is dus ideaal dat deze zomer natuurtinten helemaal in zijn. Denk bijvoorbeeld aan lichtblauw, zandkleur en wit. In meisjeskleding zien we veel pastelkleuren, zoals poederroze.

Sportlook

Om de sportlook kan je niet heen deze zomer. Hoewel we deze stijl al een aantal seizoenen in collecties zien, is hij deze zomer echt populair. De nadruk ligt op de 90’s, denk dus aan trainingsjacks of een jersey sweater. Naast modieus is het dus ook nog eens super comfy!