Winter 2015: dé jassentrends

Het is weer zover; de winter komt eraan! Dat betekend weer shoppen voor nieuwe winterkleding en natuurlijk een leuke winterjas. ook dit jaar zien we weer verschillende trends als het gaat om winterkleding en winterjassen. Je wilt er goed uit zien, maar het belangrijkste is natuurlijk wel dat je tegen de kou kan. Zorg ervoor dat je er weer tegen aan kunt in de winter.
Hieronder maak je kennis met de trends:

1. Alle kleuren maken het leven kleurrijk

Ook dit seizoen is kleur weer helemaal in. Net zoals vorig jaar is de kleur Pastel weer helemaal goed, maar ook de kleuren donker blauw en hard roze mogen gezien worden. Wat ook een mooie kleur is, dat steeds meer gezien wordt in het straatbeeld is mosgroen.  De kleur welke nu echt opvalt voor de herfst en de winter is Marsala rood. Deze kleur zie je zowel in kleding als in dames jassen. 

2. Hoe langer, hoe beter

Dit jaar zien we dames jassen welke helemaal tot aan de grond komen en ze zijn in het midden mooi getailleerd. Het liefst zijn ze zo lang mogelijk. Deze kun je leuk combineren met een paar enkellaarsjes. 
De lange winterjassen zijn eigenlijk ook al te zien in de herfst. Je kunt ze dan lekker over je heen slaan, maar omdat het nog niet zo koud is, hoef je je jas niet dicht te doen. 

3. Faux Fur

Nepperds; Vorig jaar is bewezen dat mensen houden van het knuffelen van zachte jassen. Dit jaar maakt de print niet uit. Of het nou een tijgerprintje heeft of een kleur zoals grijs. Als de jassen maar zacht en knuffelbaar zijn.

4. Stoere jassen

De bomber is weer terug van weg geweest. Deze stoere jacks is weer helemaal goed voor komend seizoen. Ze zijn verkrijgbaar in uni kleur of met een leuk printje. Dit model is gewatteerd zodat je de kou tegenhoudt en het niet te warm hebt als het winterzonnetje schijnt. Je hebt een lange en een korte variant. Deze zijn leuk te combineren met een paar stoere schoenen.