Zelf tassen ontwerpen, dat kan jij ook

Heb jij ook weleens dat je ervan baalt om dat je precies dezelfde tas hebt als iedereen om boodschappen mee te doen of om te gaan sporten? Daar kan je wat aan doen! Je kan namelijk zelf kleding, tassen en meer laten bedrukken door gespecialiseerde webshops.

Hier kan je dan een zelfbedachte tekst of afbeelding laten drukken op kledingstukken, tassen en meer. Zo heb jij een eigen en originele tas om boodschappen te doen, om mee naar het strand of om te gaan sporten bijvoorbeeld.

Zelf tassen ontwerpen

Ben je wel klaar met die katoenen tas die je gratis hebt gekregen van een winkel? Dan kan je vrij goedkoop zelf zo’n tas laten bedrukken. Je kan helemaal zelf een ontwerp of tekst aanleveren bij allerlei websites en zij zorgen er dan voor dat je binnen een paar dagen je eigen tas in huis hebt!

Al vanaf een paar euro kan je dit laten doen via verschillende websites. Print er meteen wat een paar extra, altijd leuk om als cadeau aan vrienden en vriendinnen te geven. Wil je er een bestellen? Dan zijn er tientallen webshops waar je ze ook kan bestellen, meestal voor rond de 10 euro.

Naast de bekende katoenen tassen kan je ook sporttassen, strandtassen, shoppers en nog veel meer laten bedrukken. Laat jouw creatieve geest dus de vrije loop en ontwerp een eigen tas waarvan je zeker weet dat niemand anders hem heeft.

Kleding bedrukken

Naast tassen is het natuurlijk ook heel erg leuk om je eigen kleding te ontwerpen. Helaas blijft het hierbij wel vaak bij een kleine selectie aan kledingstukken zoals t-shirts, tops en sweaters. Maar desalniettemin is het heel erg leuk om in de zomer in je eigen ontworpen t-shirt rond te lopen, of om te gaan sporten met een sweater met eigen print.

Voor een zelf ontworpen t-shirt betaal je rond de €25 en je kan bij de meeste shops kiezen uit een aantal modellen in verschillende kleuren. Een sweater bestel je al voor ongeveer €40, maar hiervoor kan je dan wel een onvergetelijke indruk achterlaten met bijvoorbeeld kerst.