Najaarstrends 2018 voor Mannen

Ondanks dat het heerlijk zomerweer is, kunnen we niet anders dan het toch eens hebben over najaarstrends. Het mooie weer gaat hopelijk nergens heen, dus het is nog niet te laat voor leuke nieuwe aankopen voor de warmere dagen. Maar vergeet niet dat het weer gaat afkoelen, dus dat je ook voor het najaar vast moet gaan shoppen.

Voor sommigen is dit weer wel wat te warm om de stad in te gaan. Eigenlijk is het alleen vroeg op de dag lekker om te shoppen, maar niet iedereen wil op tijd z’n bedje uitkomen! Gelukkig kan je heel makkelijk herenkleding online shoppen. Zo kan je lekker makkelijk vanaf de bank, vanuit je tuin of op je balkon shoppen voor de nieuwste najaarstrends. En die zijn er natuurlijk weer genoeg. Hier zetten we er een paar voor je op een rijtje.

Denim

Spijkerbroeken zijn weer helemaal in dit najaar. En dan vooral gecombineerd met een paar sneakers. Zo ben je lekker casual, wel zo lekker! Omdat deze outfit voor allerlei temperaturen en activiteiten helemaal geschikt is hoef je niet lang na te denken in de ochtend. Je kan ook nog steeds volop variëren met verschillende soorten spijkerbroeken. Denk bijvoorbeeld aan een zwart exemplaar. PME Legend broeken zijn ook erg populair. Die kan je heel gemakkelijk kopen in de PME online shop. Sla de pijpen 1 of 2 keer om en het staat nog net iets beter.

Militaire look

Bomberjacks zijn het weer helemaal, zo’n jack kan dus niet missen in jouw garderobe. Maar ook kleding met camouflage accenten is in 2018 weer een terugkerende trend. Deze stijl is weer terug van weggeweest, dus misschien heb je nog wel iets in de kast hangen wat voor jou als vintage voelt, maar nu weer perfect is om te dragen in het najaar.

Draag camo style met aardse kleuren als bruin, groen en grijs voor de wat stoerdere look. Dit kan je afmaken met een cargobroek en stevige schoenen (laarzen bijvoorbeeld). Kies je voor een combo met neutrale kleuren, dan maak je het iets minder heftig maar ben je toch helemaal bij qua trend.

Ben jij ook weer helemaal geïnspireerd door deze trends van AW 2018? Ga snel kijken in de shop van VTmode.nl, nu hebben ze nog alles op voorraad. Met de kortingscode VT-18LQFJLP krijg je ook nog eens 5% korting t/m 5 november.

Bron hoofdfoto