T-Shirts irritaties? Los ze op met deze tips!

Het is misschien een vrij vanzelfsprekend kledingstuk waar je normaal niet veel over nadenkt: het T-shirt. Ondanks dat het zo’n simpel kledingstuk is, hebben de meeste mannen hem vaak aan en stellen ze er stiekem toch een aantal eisen aan. Om maar wat te noemen: hij moet lekker zitten, niet zichtbaar zijn onder je kleding en goed passen. Best iets om over na te denken wanneer je volgende keer weer een T-shirt gaat kopen dus. Het is altijd handig om genoeg van deze basics in je kast te hebben liggen. Daarom koop je er vaak veel in een keer, extra belangrijk dus dat je meteen voor het juiste model kiest ;). Een simpel T-shirt is immers ideaal als je even niet weet wat je aan moet trekken of als het koud is en je een extra laag onder je overhemd of trui aan wilt.

Kies voor extra lange T-shirts

Extra lange t shirts worden steeds populairder. Dit kunnen we wel begrijpen want de vraag naar deze exemplaren is geboren uit een frustratie die veel mannen kennen. Het is natuurlijk super vervelend als je shirt te kort is en de hele tijd uit je broek komt. Zo’n extra lang T-shirt is dan ideaal. Al helemaal voor mannen die langer zijn, is dit wel zo handig. En aangezien de gemiddelde Nederlandse man vrij  lang is, komen de irritaties over te korte T-shirts hier regelmatig voor. Door een shirt met extra lengte te kopen hoef je je nooit meer te irriteren aan een shirt dat uit je broek schiet omdat het te kort is. Zorg er wel voor dat je een lang T-shirt koopt van goede kwaliteit. Je wil natuurlijk niet dat het shirt in de was krimpt, want dan zit je alsnog met een te kort T-shirt! Wi je er ook een hebben? Bij bijvoorbeeld Asos (de grote foto hierboven) en Bamigo verkopen ze verschillende soorten extra lange T-shirts.

Koop een onzichtbaar T-shirt

Veel mannen dragen regelmatig een overhemd, vaak bijna iedere dag. In de zomer is dit geen probleem omdat het dan warm is buiten, maar in de winter kan alleen een overhemd toch wat te koud zijn. Dan is het natuurlijk lekker om een T-shirt onder je overhemd aan te trekken zodat je het toch warm hebt. Het nadeel is dat je dan van die lelijke contouren krijgt of het T-shirt ziet zitten. Gelukkig zijn hier ook oplossingen voor! Koop een v-hals T-shirt zodat je hem niet ziet zitten als je bovenste knoopje open is. Schijnt je overhemd door? Kies dan een bruin of khaki T-shirt! Deze kleur valt helemaal weg onder je overhemd, dus ideaal voor op werk.