Alexander Wang P6 beanie

Oke het is nauwelijks winter maar beanies blijven hot. Jammer dat ze deze winter niet zo bruikbaar bleken te zijn. Maar goed….wat dacht je van deze Alexander Wang P6 beanie? Simpel, duidelijk en een fashionstatement zonder statement te zijn. Van deze eenvoud houden we op de redactie van Fashionjunks.

Celebs en de beanie

De celebs waren eerder al met deze beanie te zien. Onder andere Rihanna, Olivia Wilde en Cara Delevingne. En dat is niet zo vreemd want tijdens de fashionweek was het behoorlijk koud. Dus niet zo vreemd dat de sterren de beanies wel nodig hadden.

Het motto van de Alexander Wang beanie

Alexander Wang heeft deze beanie niet zomaar ontworpen in al z’n simpelheid. En de celebs dragen deze beanie niet voor niets. Naast een fashionstatement maak je met deze beanie ook een statement van gelijkheid. Wang walgt namelijk van de anti-homo sfeer in Rusland en deze beanie moet de atleten een hart onder de riem steken.

Nou dat is gelukt. Inmiddels wil iedereen deze minimalistische beanie hebben. Wij ook! P6 van Alexander Wang, kijk snel waar je deze op de kop kunt tikken. 

De P6 beanie van Alexander Wang! Lees er hier alles over. Met deze beanie maak je een echt fashionstatement.