Topshop Unique herfst winter 2014

De Londen Fashion Week is volop aan de gang en  gisteren op zondag presenteerde de Britse modeketen de nieuwe collectie voor aankomend najaar. Een waar spektakel met op de FROW A-listers als Kate Moss en haar zusje Lottie Moss en Kendall Jenner die naast Anna Wintour plaats nam.

A-listers & the crowd

Maar toch draaide het dit jaar bij Topshop niet alleen op celebs en A-listers. De keten liet de ruimte open en zichtbaar voor bezoekers  in de aanloop naar de show. Topshop fans konden dus alvast kennis maken met de set-up en de show vanuit verschillende kijkplatforms. Dit jaar was dus eigenlijk iedereen uitgenodigd: beroemd of niet! Naast beroemdheden en fashion editors paradeerden over de catwalk ook een aantal bekende gezichten, waaronder Jourdan Dunn.

Collectie herfst winter 2014

De Topshop Unique collectie is stoer, gewaagd en voor meiden met lef!  Denk aan lak trenchcoats in een slangenprint en oversized jassen. Hazelnoot, gember, champagne  zijn echte herfst kleuren die we aankomend najaar tegenkomen bij Topshop.  Naast een rijk kleurenpalet worden diverse kleuren met elkaar gemixt. Wat dacht je van de combinatie zacht grijs/blauw en geel/cognac. Opvallende details zijn de riemen over de jassen gestyled, knielaarzen en enkelbooties met daarin sokken die te zien zijn. Verder zien we een mix van verschillende lengtes. Denk rokken tot aan de knie, maar ook korte shortjes komen terug in de herfst collectie van 2014. Met name in combinatie met knielaarzen gaat Topshop all the way! Benieuwd? Bekijk hieronder de video!

Beeld: show Topshop Unique aw 2014