Beachready met deze laatste trends

groep vrienden op het strand

Met deze trends ben jij klaar voor het strand

De zomer is weer volop aan de gang en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Lekker op het strand liggen, zwemmen en onze mooiste badkleding aantrekken. Iedere zomer komen er weer nieuwe bikini trends, zoals het high-waist bikini broekje en nog vele andere gave trends. Welke trends gaan we dit jaar allemaal terugzien op het strand? Wij zochten uit wat de nieuwste trends voor deze zomer zijn. Lees snel verder en ontdek de laatste bikini trends.

Bikini’s met beugel

Een grote trend voor deze zomer zijn de bikini’s met beugel. Wat deze bikini zo populair maakt, is dat de beugel het bovenstukje goede ondersteuning biedt. Hierdoor wordt jouw decolleté optimaal ondersteund. Bikini’s met beugel zijn ideaal als je een wat grotere cupmaat hebt. En ze zijn ook nog eens in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

High-waist bikini broekjes

Deze trend was al even aanwezig en zal nog een tijd blijven. Wat er zo gaaf is aan high-waist bikini broekjes, is dat ze je slanker doen ogen. Wie wil dat nou niet? Al in de jaren 80 waren de high-waist bikini broekjes favoriet om deze reden. Mocht je nog steeds niet het juiste high-waist bikini broekje hebben gevonden, dan moet je deze zeker nog aanschaffen.

Bikini’s in zoete kleuren

Ook bikini’s in zoete kleuren zijn een echte trend. Denk aan pastelkleuren en andere lichte fris ogende kleuren. Deze zomer mag een bikini in zoete kleuren dan ook zeker niet in jouw kast ontbreken. Koop een bikini in lavendelkleur, babyblauw of pistache of bijvoorbeeld voor zachtroze of heel licht rood.

De zwarte bikini

De zwarte bikini is altijd in en ook deze zomer zit je daarmee zeker goed. De zwarte bikini staat prachtig bij iedere huidskleur en is ook nog eens erg sexy. Je kunt de zwarte bikini in diverse vormen en maten bestellen. Bekijk eens bij welk model jij je het fijnst voelt.

Bikini’s met dierenprint

Ook de bikini’s met dierenprint zijn nog altijd een echte trend. Ook deze zomer zullen we niet om de bikini’s met dierenprint heen kunnen. Ga voor een gave zebraprint, of kies voor een bikini met panterprint of tijgerprint. Er zijn zoveel leuke bikini’s met dierenprint verkrijgbaar waardoor je ongetwijfeld snel iets kunt vinden wat het beste bij je past.

Weet jij al voor welke bikinitrend je kiest of ga je meerdere trends combineren?