Budget proof op de piste met deze ski kleding

Heb je nog een vakantie naar een Winterwonderland of skigebied in je agenda staan komende maand(en) en moet je je kleding nog inslaan? We weten dat ski- en thermokleding erg duur kan zijn en daarom maken we speciaal voor de snowlovers een artikel met budgettips!

Bibberen in de kou

Met thermokleding hoef je niet meer te bibberen in de kou. Deze speciale kleding draag je onder je ‘normale’ winterkleding en werkt als een soort van extra huidje, het houdt jou extra warm! Van thermo-ondergoed, naar -leggings en van thermosokken naar -shirts, eigenlijk is er overal wel een thermovariant op te vinden!

Budget proof op de piste met deze ski kleding. Leuke ski kleding voor op de apres ski die betaalbaar en budget proof is. Ontdek hier leuke items en musthaves.

Place to be

Maar waar koop je nou die goede en het liefst goedkope kleding? Onder andere de H&M en Perry Sport verkopen lekker warme shirts en leggings! Je kunt in deze beide winkels je skioutfit compleet maken voor een goedkope prijs! Wij zetten een aantal producten voor je op een rijtje. Misschien een beetje donker, maar met deze outfit ben jij absoluut geen grijs muisje! Wanneer je deze outfit combineert met een paar leuke Moonboots of met laarsjes van het merk Rubber Duck, kan er helemaal niks meer mis gaan! Jij gaat lekker fashionable de skipiste op (of naar de après ski natuurlijk!)

Extra’s

Wanneer je gaat skien, vergeet je alsjeblieft je huid niet!! Je verbrandt veel sneller dan je denkt: de zon weerkaatst namelijk in de sneeuw. En je wil natuurlijk geen burn, baby burn zijn! Smeer jezelf daarom goed in voordat je de piste op gaat en smeer ook je lippen in met een speciale balsem, geen normale dus, deze beschermt je lippen namelijk niet goed genoeg tegen de kou en de zon! Over je handen doe je natuurlijk een paar goede handschoenen en op je hoofd zet je een leuke muts!

Budget proof op de piste met deze ski kleding. Leuke ski kleding voor op de apres ski die betaalbaar en budget proof is. Ontdek hier leuke items en musthaves.

Ben je toch meer van de duurdere kleding? Kijk dan eens even naar dit artikel wat we al eens eerder schreven over skikleding.

Tekst Karlijn van Mil