Musthave: Mise en Dior oorbel

Emma Watson is fan net zoals Candice Swanepoel en Jennifer Lawrence. Deze dames zijn erg gehecht aan hun Mise en Dior oorbel. Eén statement oorbel voorzien van twee grote parels die je door je oor steekt. Mogen we dit sieraad bij deze bombarderen tot de musthave van het moment?

Kleurrijk

De oorbellen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Van simpel wit of zwart tot pastelkleuren als zachtroze en lichtblauw. Voor de fashionista die van opvallen houdt, zijn de oorbellen ook verkrijgbaar in knalrood of groen. Mocht je hart sneller gaan slaan door deze parels? Voor €280 kun je ze kopen, alleen in Dior winkels.

Makkelijk te combineren

Modern en klassiek worden gemixt door deze oorbel. De parels geven hem een chique, klassieke uitstraling maar het moderne zit hem in het design. De oorbellen zijn dus ook uiterst geschikt voor bij elke soort outfit. Van preppy tot sporty en van party tot business

Goedkoop alternatief

Op verschillende sites zoals Etsy en Ebay worden goed lijkende imitaties van de Dior parels aangeboden. De prijzen liggen dan meestal rond de €10. Een leuke manier om design-inspired sieraden in huis te halen!

Tekst Max Herlings