Charlotte Olympia sterrenbeeld clutch

Ben jij ook zo’n horoscoop held en wil je altijd weten wat je deze maand te wachten staat? Dan zijn deze clutches misschien wat voor jou, namelijk voorzien van je eigen sterrenbeeld. In totaal zijn er 12 sterrenbeelden en designer Charlotte Olympia dacht: hier ga ik iets mee doen! Ze ontwierp twaalf verschillende clutches met elk een eigen sterrenbeeld erop. Maagd, Waterman, Weegschaal: allemaal komen aan bod! Wat ons betreft een echte must als je direct in contact wilt staan met je horoscoop, super cool toch?

Haute horoscoop

Hoe mooi zijn ze? Wij vinden ze echt geweldig en uniek. Wat wil je nog meer? De clutches van Charlotte Olympia bestaan al wat langer maar zijn nog steeds erg populair! Elke clutch heeft een eigen kleur en een eigen sterrenbeeld. Alle twaalf de sterrenbeelden zijn gebruikt, zo zie je de Vissen en Ram maar ook Steenbok en Schorpioen. Allemaal komen ze voorbij! Je kunt dus kiezen voor je eigen sterrenbeeld, maar als je die kleur of het plaatje niet mooi vindt, kun je natuurlijk ook voor een andere kiezen! Leuk detail: de clutches hebben allemaal sterretjes als ‘voetje’ aan de onderkant.

Charlotte Olympia sterrenbeeld clutch. Designer Charlotte Olympia ontwierp clutches voorzien van elk een eigen sterrenbeeld. Maagd, Weegschaal, Vissen etc.

 

Prijzen

De clutches zijn online te koop en kosten allemaal €795. Redelijk duur, maar dan heb je ook wat. Ze zijn namelijk gemaakt in Italië, hebben ‘gouden’ zijkanten en de sterrenbeelden bevatten Swarovski kristallen. In de binnenkant zit een metallic gouden zakje met rits: daardoor is bijvoorbeeld je telefoon wat meer beschermd tegen krassen. De clutch heeft een grootte van 11cm hoog, 19cm breed en 4cm diep: een handig formaat dus!

Charlotte Olympia sterrenbeeld clutch. Designer Charlotte Olympia ontwierp clutches voorzien van elk een eigen sterrenbeeld. Maagd, Weegschaal, Vissen etc.

 

Ben je niet zo’n fan van clutches en heb je liever een nieuw paar schoenen? Dan kun je ook gaan voor een paar sterrenbeeld ballerina´s van Charlotte Olympia