DIY blunder: mascara van Oreo koekjes?

Mogen we je even voorstellen aan Katherine? Deze Amerikaanse tiener heeft een Youtube account onder de naam xxmakeupiscoolxx. Misschien geloof je het niet maar deze vlogger met zeer kinderachtige naam, heeft ruim 350.000 abonnees! Naast reviews van make-up of tutorials laat Katherine ook zien hoe je zelf make-up maakt. De methodes van de beautyqueen zijn alleen een beetje vreemd.

Oreo mascara

Katherine is de beroerdste niet en deelt graag de tip met ons om eens mascara te maken van Oreo’s. Say what? Ja echt waar! Het lijkt ons niet gezond om platgeslagen koekjes op je wimpers te smeren maar volgens de Youtubster kan het allemaal geen kwaad. Gewoon lekker veel primer en alcohol gebruiken en je mascara is klaar voor gebruik!

Plakkerige eyeliner

Wie denkt dat M&M’s er alleen zijn om op te eten heeft het mis! Volgens Katherine kun je er een zeer geschikte eyeliner van maken. Geef jezelf een klassiek lijntje bij je oog. Gesmolten chocolade op je oogleden lijkt ons niet ideaal en we horen de wespen al zoemen in de zomer. Toch kan het volgens de tiener geen kwaad en zweert ze inmiddels bij de bijzondere make-up.

Tekst Max Herlings