Modegek: trend zomer 2015

Ooit gedacht dat Emoji shirts, stripfiguren en spiegels als Iphone case een hit zouden worden in modeland? Nou, dit seizoen draait alles om hoe gekker, hoe beter! Lefhebbers kunnen zich dit seizoen uitleven als het gaat om opvallen. Een hoogstaand staaltje crazy domineert deze zomer!

Modegek 

Voor de echte modegek en voor de fashionista die houdt van opvallen: de winkelrekken hangen er vol mee. Maar ook de bekende ontwerpers houden van een funny fashion gehalte. Wat te denken van Moschino die je Iphone voorziet van een vrolijk beertje als omhulsel of een cool Spiegeltje, spiegeltje aan de wand item. Echte eyecatchers wat ons betreft! Maar ook Stella McCartney laat zich dit seizoen inspireren en pimpt haar tassencollectie met stoere stripfiguren. Gelukkig kun je het ook goedkoper opzoeken. Asos, H&M en River Island supporten de crazy cool trend ook. Deze zomer kun je all the way gaan als het op mode aankomt. Maar het is nog steeds fashion, dus vergeet die coole zonnebril en een paar mooie hakken niet! 

Modegek: fashion trend 2015. Smiley’s, shirts met leuke opdrukken en teksten, felle prints en kleuren. Alles over de modegek fashion trend van 2015.

Foto links: Asos