Copy the look: Dree Hemingway

Het is bijna lente en dat wil zeggen festivals, festivals en nog meer festivals. Ook model Dree Hemingway is fan van festivals en ziet er stunning uit tijdens deze evenementen. Kijk maar eens naar haar mooie outfit hieronder!

Stoere Chick

Dree Hemingway weet hoe ze zich moet kleden voor een festival. Leuke boots, een shortje en een leren jasje! Ons jasje vonden we bij de H&M en is bijna identiek aan de leren jack die Dree draagt. Net als haar jasje heeft deze geruite details op de mouwen en schouders. Onder haar jasje draagt ze een olijfgroenig T-shirtje. Deze met een glimmende laag is een leuk alternatief!

Accessoires

Grote tassen zijn enorm onhandig tijdens evenementen en feestjes, daarom koos het 27-jarige model voor een rond tasje die ze makkelijk over haar schouder kan dragen. Deze in de vorm van een perzik in diezelfde kleur is erg leuk voor op een festival. Om haar lange benen toch een beetje te beschermen tegen de kou heeft Dree lange kniekousen aangetrokken. Onder deze sokken draagt ze prachtige Celine boots, deze schoenen van de Zara met een kettinkje zijn een leuk, maar toch stoere optie!

Tekst Karlijn van Mil