American Honey; trendy comfortabele jeans

Met zo enorm veel jeans merken op de markt is het moeilijk om de mode bewuste vrouw te overtuigen. Maar voor American Honey is het zo moeilijk niet. Onze redactie is inmiddels zonder al te veel moeite overtuigd. De jeans van American Honey zijn enorm comfortable en nog trendy ook.

Anders dan anders

Ieder zelfrespecterend modemerk verkondigt de perfecte jeans voor vrouwen te kunnen maken. En dat lukt in de meeste gevallen ook wel, maar American Honey gaat een stap verder.  Het merk zegt je van het eenvoudige ‘Buurmeisje’ naar ‘filmster’ te kunnen transformeren. Met alleen een paar jeans!

Zelfverzekerd

Met American Honey durf je jezelf te zijn. Dat komt door de perfecte pasvorm en het heerlijke stretch materiaal. Door het dragen van American Honey voel je je zelfverzekerd, en geniet je van alle goede dingen in het leven. Dus ren naar de winkel en koop een paar. Want welke vrouw wil zich nou niet zelfverzekerd voelen?

Te gek…

De jeans van American Honey zijn echt perfect. Ze zitten heerlijk en de design zijn zonder enige twijfel fashionable. De collectie is te gek! Zowel voor de winter als voor de zomer. Wij zijn gek op de shortjes met sterren en de metallic broeken. Maar er is nog veel meer. We hebben de vetste jeans voor je op een rijtje gezet.

Winter styles:

Ontdek alles over American Honey jeans. De perfecte pasmaat, fashionable en trendy. De designs van American Honey zijn geweldig!

 

Summer styles:

Ontdek alles over American Honey jeans. De perfecte pasmaat, fashionable en trendy. De designs van American Honey zijn geweldig!