Uma Thurman haast onherkenbaar op rode loper

De 44-jarige Hollywood ster, bekend van Pulp Fiction en Kill Bill, verscheen gisteravond op de rode loper en was haast onherkenbaar. Haar hele gezicht was strak en van rimpels, die ze eerder wel had, was totaal geen sprake meer. Bijzondere transformatie Uma!

In shock

Verschillende Amerikaanse entertainmentsites schrijven over de metamorfose van Uma en de schok is dan ook groot onder hen. Haar gebrek aan make-up en zeer steile haar zijn niet de reden. Nee, de emotieloze glimlach, het zeer strakke voorhoofd en de kleine zwellingen op haar gezicht wijzen op een hoop cosmetische chirurgie. Volgens de bekendste cosmetisch arts van Nederland, Robert Schoemacher, is er inderdaad sprake van verschillende injecties en operaties: ‘’Ik hoop voor de actrice dat dit recent gebeurde en dat het nog wat bijtrekt. Dit is ronduit schokkend! Het zou me dan ook niets verbazen als ze zelf ook niet te spreken is over het resultaat.’’

Niet de enige

Het lijkt erop dat Uma niet de eerste ster is met een compleet nieuw uiterlijk. Zo lieten enkele collega’s van haar zich ook al eens flink onder handen nemen met soms schokkende resultaten. Niet alleen solo celebs uit Hollywood laten zich graag behandelen bij een cosmetische arts. Nee, er zijn zelfs hele families (denk Kardashian/ Jenner)die onder het mes gaan voor een ‘betere’ look!

Tekst Max Herlings