De stijlregels van Doutzen Kroes voor Victoria’s Secret

Alles wat de Angels van Victoria’s Secret aanraken verandert in goud! Hun kleding, hun lichaam en hun looks, wie zegt daar eigenlijk nee tegen? In de nieuwe campagne van het lingerielabel staat de T-shirt BH centraal, een item dat voor veel  fashionista’s erg belangrijk is. En niemand minder dan Doutzen Kroes is dit keer het gezicht van de campagne! De mama to be geeft speciaal in een video een aantal stijl tips!

Doutzen: Lingerie is belangrijk

In een exclusieve video beschrijft de Nederlandse schone haar stijl en hoe belangrijk lingerie voor haar is. ‘’Lingerie speelt een grote rol in hoe ik me voel. Als je iets sexy’s aantrek dan is het net alsof je je eigen geheimpje hebt en je voelt je zelfverzekerd, het is iets dat echt belangrijk is’’, aldus Doutzen.

Sexy & Comfortabel

De T-shirt Bh van VS is zodanig ontworpen dat deze comfortabel aanvoelt onder een shirt. Daarnaast biedt deze een zachte ondersteuning en dekking. Kortom, de collectie ziet er weer super comfortabel uit maar ook heel sexy!

De stijl van Doutzen

‘’Mijn stijl staat voor cool en moeiteloos en de T-shirt bh is dat allebei. Perfect om te dragen met mijn favoriete tops voor een dagelijkse eenvoudige sexy stijl. Het is echt comfortabel, zacht en glad. De perfecte beha om elke dag te dragen en ook nog eens te krijgen in leuke kleuren!’’,  aldus Doutzen.