El Corte Inglés online naar Nederland!

El Corte Inglés start een Nederlandse webwinkel. De lancering van de webwinkel in ons land maakt deel uit van de internationale uitbreiding van het Spaanse warenhuis.  Ook Engeland en Ierland zijn al opgenomen in het internationale net van El Corte Inglés.

Spaanse Bijenkorf?

Je kent het warenhuis waarschijnlijk van je vakanties in Spanje of Portugal. Dat is nu juist wat El Corte Inglés wil, klantenbinding. Het wil je graag als klant houden na een bezoek aan en van hun warenhuizen. El Corte Inglés wil je een uitgebreide keus bieden van uit Spaanse modemerken. Merken als Desigual, Anna Mora en Green Coast zul je dan ook in de webshop vinden. In de webshop geeft je een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen, accessoires en lingerie.

Gratis boven de 60 euro

El Corte Inglés levert producten boven de € 60 gratis. Onder dit bedrag betaal je € 5,95 aan verzendkosten. Retourneren kan zonder opgaaf van reden kosteloos binnen 14 dagen.

Over El Corte Inglés

El Corte Inglés is de grootste Spaanse warenhuisketen met filialen door heel Spanje en Portugal. In 1940 werd het eerste warenhuis geopend in Madrid, in 1962 het tweede filiaal in Barcelona. In 2001 werd de eerste winkel in Portugal geopend. Tegenwoordig vind je El Corte Inglés in alle grote Spaanse steden en op de Balearen en de Canarische eilanden.

Nieuwsgierig wat El Corte Inglés allemaal voor je te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de site!