Documentaire Kate Moss ter ere van 40ste verjaardag

Ter ere van Kate Moss’ 40ste verjaardag zal er op zondag 12 januari een documentaire op de Franse televisie te zien zijn. Het is een exclusieve documentaire waarin alle hoogtepunten van het Britse model zijn belicht.

Looking for Kate

‘’Looking for Kate’’ zal ook de minder positieve periodes uit Kate’s carrière belichten, zoals het cocaïne schandaal in 2005. In deze  periode zetten heel wat labels waarmee het supermodel samenwerkte de samenwerking stop. Kate liep onder andere shows voor grote merken als Chanel, Prada, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton en Burberry.

Kate Moss

Naast het supermodel zelf zullen ook David Ross, Paolo Roversi, Peter Lindbergh en designer Isabel Marant in de documentaire te zien zijn. Allen belangrijke mensen die een rol hebben gespeeld in de 25 jaar lange loopbaan van Kate. Zo schoot David Ross de eerste testfoto’s van het inmiddels wereldberoemde model.

Fashion icoon

Na langer dan 20 jaar in het vak wordt Kate Moss tegenwoordig erkend als een internationaal stijlicoon. Haar stijl bestaat uit een mix tussen rock chic en bohemien invloeden dat inmiddels een inspiratiebron is voor vele fashionista’s.