Elisabetta Franchi herfst/wintercollectie 2014

Verleiding en romantiek staan in de herfst/wintercollectie 2014 van Elisabetta Franchi centraal. Het Italiaanse luxe fashionlabel doet dit met high waist jurkjes, tulpvormige rokken en faux leer.

Winter 2014

Optische illusie vol mysterie wordt gecreëerd met clear cuts, vloeiende jurken, grafische prints en een nieuwe aanpak van volumes. Dit drukt zich onder andere uit in oversized jacks die de nadruk leggen op de schouders met een afwerking van gouden details, het handelsmerk van de Franchi look.  Er wordt veel gebruik van wit en felrood in deze collectie net als fascinerende bosprints. Franchi’s collectie is dromerig, verfijnd en eigentijds.

Accessoires

Onschuldig en toch rebels zijn de accessoires. Denk hierbij aan combat laarzen in glamourstijl, sprookjesachtige kettingen, rugzakken met slangenprint, rode miniclutches, etc. 

Elisabetta Franchi herfst/wintercollectie 2014. Alles over de nieuwe Elisabetta Franchi wintercollectie 2014: Verleiding en romantiek staan centraal.

Fashion proof! 

Elisabetta Franchi is dol op dieren en werkt daarom uitsluitend met diervriendelijke materialen. Angorawol wordt niet meer in haar collecties opgenomen. Franchi’s collectie mikt duidelijk op de vrouw die modebewust is en zich graag kleed in een verfijnde stijl.