Fashion trends spring 2015: de playsuit

From head to toe: eendelige outfits we zijn er dol op, herkenbaar? Onesies, jumpsuits, playsuits noem het maar op: je hebt er vast wel een paar in je kast hangen. En geeft eerlijk toe: items die je in een keer van top tot teen aankleden zijn geweldig! Je hoeft niet na te denken en bovendien staan ze altijd goed, no matter what! Bovendien kunnen we deze fashion musthaves rekenen tot een spring 2015 trend. Benieuwd?

Fashion trends spring 2015

De beste uitvinding ever op het gebied van fashion: de jumpsuit. Van oorsprong gemaakt voor piloten en parachutisten, maar tegenwoordig is deze niet weg te denken uit het mode- en straatbeeld. Vroeger gebruikt als werkkleding en in Nederland beter bekend als de overall. Maar tegenwoordig zien we deze musthave elk seizoen wel op de catwalk voorbijkomen. Maar wie denkt dat ontwerpers niet verder denken, hebben het mooi mis! Al gehoord van de playsuit? Een korte variant van de jumpsuit. 

Playsuits 

Ideaal in de zomer en met name op het strand! Een playsuit gemaakt van een lekker wapperend stofje. Een onepiece dat wel, maar dan met een kort broekje. Met lange mouwen, een tanktop of openstaande ruches : de playsuit is een item dat we dit seizoen veel terugvinden bij de grote modehuizen en de bekende highstreet ketens als Zara en H&M. Een luipaardprintje, bloemen of gewoon plain: je kunt tegenwoordig kiezen uit zoveel verschillende designs. Hebben? Shop een paar coole playsuits hier (klik op de foto).

Fashion trends spring 2015: de playsuit. Fashion trends spring 2015: de playsuit ook wel de korte jumpsuit genoemd of een korte onepiece. Lees nu.