Balmain x H&M: nieuwe guest designer

Het nieuws is er eindelijk uit! Gisteren op de rode loper van de Billboard Music Awards wist creatief directeur Olivier Rousteing fans te verassen door de aankondiging van de nieuwe guest designer samenwerking met H&M! Begin dus maar alvast met sparen, aangezien Kendall Jenner en Jourdan Dunn poseerden in een aantal kledingstukken die verkrijgbaar zullen zijn in de Balmain x H&M collectie.

Balmain x H&M

Dus wat kunnen we verwachten van modehuis Balmain en Olivier? Gezien de outfits van Kendall en Jourdan zal deze collectie epic worden! Kendall droeg een fluwelen zijden geborduurde blazer en een paar kniehoge zwarte laarzen en Jourdan een top met mesh koorden, gouden details en een satijnen gedrapeerde rok. Het Franse modehuis staat bekend om het gebruik van veel handwerk, complexe borduursels en echte parels. Ondanks dat het een highstreet collectie wordt voor H&M, zullen de prijzen naar verwachting allesbehalve H&M proof zijn! Dus begin maar alvast met sparen, de collectie ligt 5 november 2015 om 10.00 uur in de schappen! See you in line!

Balmain x H&M: nieuwe guest designer. Alles over Balmain x H&M: guest designer collectie. Vanaf 5 november 2015 verkrijgbaar online en in de winkel.

Bron: Instagram H&M