Funny fashion: grappige mode items

Humor staat dit seizoen hoog op ’t lijst in modeland, want heel wat designers en modehuizen proberen fashion hiermee te mixen. Denk: grappige teksten, gekke kleuren en coole designs allemaal in één mode item.

De slappe lach

De Coca Cola top van Ashish, de geinige jurk-tas van Moschino , de McDonalds clutch van Moschino en de Hate me/ Love me clutch van Zara zijn een greep uit de geinige mode items van dit seizoen. Maar ook op accessoires zien we grappige details terugkomen. Denk aan Iphone hoesjes en tassen met een leuke slogan. Maar ook schoenen voorzien van uitgesproken details bij Charlotte Olympia. Je moet het wel durven, want deze modetrend is bedoeld voor de echte lefhebbers!

Funny fashion

Grappige teksten kunnen in allerlei vormen voorkomen. Denk aan een slogan, woord of een spreekwoord. De items voorzien van een statement tekst zijn dit seizoen ook veelzijdig: een sweater, shirt of jurk. Naast pakkende teksten zien we ook  funny fashion designs zoals de Spongebob sweater, citroenoorbellen en een pet voorzien van My Little Pony.