Cara Delevingne & Suki Waterhouse voor Burberry

Bff’s Cara Delevingne en  Suki Waterhouse tillen hun vriendschap naar een hoger niveau. De twee best friends schitteren in de nieuwe campagne van Burberry voor aankomende herfst/winter 2014.

Cara en Suki

De twee modellen poseren in handbeschilderde schaapswollen jassen met bijpassende tassen en achter de schermen lijkt het eerder op vrije tijd dan werken. Het is niet de eerste keer voor Cara dat ze een Burberry campagne siert. In 2011 maakte ze al haar debuut op de catwalk voor het Britse label en sindsdien is ze het gezicht geweest van talloze Burberry campagnes: van ready to wear-collecties tot de beauty lijn. Maar ook voor Suki is het niet de eerste keer. Ze veranderde binnen no time van FROW- star naar het gezicht van het Burberry Brit luchtje.

Cara Delevingne & Suki Waterhouse voor Burberry herfst winter 2014. Lees hier alles over bff's Cara Delevingne & Suki Waterhouse voor Burberry.

Foto’s: Burberry

Collectie

Herken je die monogram dekenachtige-poncho’s nog die we afgelopen februari spotten op de catwalk met de initialen CD en SW? Ook deze items maken hun debuut in de campagne. Gecombineerd met de nieuwe it-bag van de winter- de Bloomsbury bag- laten Cara en Suki zien waar het aankomende winter allemaal om draait. Natuurlijk ontbreekt er geen trenchcoat in de collectie van Burberry, maar gelukkig zorgen de beschilderde items voor een super vrouwelijke look!