Goedkoop kleding kopen? Lees deze 3 tips!

Houd jij ook van online shoppen naar kleding? Let dan vooral op dat je niet te veel betaalt. Wij hebben hier 3 tips op een rijtje gezet waarmee je gemakkelijk kan besparen tijdens het shoppen. Dus als jij een jurkje, broek, jas, tas of schoenen gaat bestellen denk dan aan de tips en bespaar direct. Met deze shoptips betaal je al snel tientallen euro’s minder per aankoop als je het een beetje slim aanpakt.

1 Vergelijk kleding online

Veel mensen vergelijken tegenwoordig prijzen van verzekeringen, telefoonabonnementen of electronica op internet. Maar ook kleding en accessoires kan je gemakkelijk vergelijken op websites als Kledingkopen.nl. Dus zoek je een kledingstuk, zoek deze dan met de vergelijker en je ziet in één oogopslag bij welke webshop je het voordeligst kan winkelen! Zo vonden wij hier Nike sneakers voor €49,99 in plaats van de reguliere €94,99 en een Ray-Ban zonnebril voor €102 in plaats van €180, Zoals je ziet enorme prijsverschillen die je met 1 druk op de knop vindt.

2 Gebruik kortingscodes

Naast het vergelijken van kledingprijzen is het gebruik van kortingscodes voor korting of gratis verzending altijd een gemakkelijke optie op te besparen. Helaas is er niet voor iedere webwinkel altijd een korting beschikbaar. Maar vergeet zeker niet te zoeken naar een mooie kortingscode voor de webwinkel waar jij jouw fashion items gaat bestellen!

3 Shop in de outlet of aanbiedingen pagina

De laatste tip waarmee je eigenlijk altijd kan kan besparen is door de outlet-pagina (soms ook opruiming of aanbiedingen-pagina geheten) van een webwinkel te bekijken. Hierop verzamelen shops alle artikelen die ze met een korting aanbieden. Het nadeel hiervan is natuurlijk wel dat vaak niet alle maten meer beschikbaar zijn. Daar tegenover staat wel dat je gemakkelijk 30% tot 70% kan besparen, en dat zonder enige moeite

Zoals je ziet kan je online gemakkelijk besparen en wordt het shoppen nóg leuker door extra goedkoop te kunnen winkelen. Bedenk dus volgende keer als je online kleding gaat bestellen altijd om even te vergelijken, een kortingscode te zoeken of in de outlet-pagina te kijken!