Een naamketting? Echt iets voor jou

Naamkettingen zijn weer helemaal terug van weggeweest, veel celebs dragen tegenwoordig weer een naamketting. Soms in de vorm van een naam met de bekende krulletters, soms in de vorm van een bar. Eigenlijk zie je ze al een tijdje, maar naast de krulletters zijn er tegenwoordig veel meer verschillende soorten. Het is dus zeker de moeite waard om even te kijken of dit accessoire iets voor jou is, ook Pinterest staat er vol mee! Misschien denk je nog steeds dat het niet kan om een ketting met naam te dragen, maar dan zit je goed fout ;).

Zilver en goud

Het leuke is dat je al voor onder de €30 een persoonlijke (zilveren!) naamketting hebt. Houd je meer van goud, dan kan je kiezen voor een vergulde of massieve versie. De vergulde kettingen zijn al te krijgen vanaf €50,95. Wil je liever een massief gouden versie, dan lopen de prijzen flink op tot €300 en meer. Maar hiervoor krijg je dan wel een volledig gouden versie.

Ook voor kinderen

Naast heel veel kettingen met naam of initialen voor volwassenen kan je zelfs speciale versies voor kinderen bestellen. Ook bij deze kinderkettinkjes kan je een naam laten ingraven. Bovendien kan je veel varianten kiezen in zilver en goud. Naast schattige figuurtjes voor meisjes is ook voor jongens genoeg keuze.

Armband of oorbellen

Zijn die naamkettingen nou niets voor jou? Wat dacht je van een leuke ketting of armband met alleen jouw initialen? Heel subtiel en toch iets van jezelf! In allerlei soorten en maten is online een sieraad te bestellen waar jij helemaal blij van wordt.

Dacht je dat het niet gekker kon worden? Dan zal het je misschien verbazen dat zelfs oorbellen kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen naam of initialen. Wat je ook zoekt met je eigen naam, het is online te krijgen!

Een leuke shop voor allerlei soorten originele armbandjes, kettinkjes en oorbellen is Names4ever.nl. Hier bestel je gouden en zilveren sieraden met je eigen naam (of initialen als je wilt). Wij hebben hier ook een naamketting bestelt en deze bestelling werd super snel verzonden in een keurige verpakking.

Bron featured foto: E! Online