Het mooiste kerstcadeau voor je beste vriendin

vriendinnen geven elkaar cadeau

Het duurt niet lang meer voordat de mooiste tijd van het jaar aanbreekt. Het opzetten van de kerstboom, het ophangen van gezellige lampjes en het voorbereiden van een groots kerstdiner. Maar, naast het opzetten van de boom, moeten er ook cadeaus onder komen. Wil jij dit jaar niet alleen voor je familie een cadeau kopen, maar ook voor je beste vriendin? Dan hebben wij de perfecte cadeaus voor je!

Een lekkere parfum

Wie houdt er nou niet van een lekkere parfum die je de hele dag blijft ruiken? Wil jij graag iets voor je beste vriendin kopen, maar weet je niet goed wat? Ga dan voor een heerlijk geurtje. Jij kent je vriendin het beste, en dus zal het niet al te moeilijk moeten zijn de juiste geurtonen voor haar te vinden. Loop dus zeker een parfumerie binnen en test de verschillende parfums die zij beschikbaar hebben. Kom je er niet zelf uit? Dan kan het personeel je vaak ook nog wel helpen.

Een sieraad voor je bestie

Is jouw bestie gek op het dragen van sieraden? Dan is dit ook zeker een goede keuze. Er zijn veel verschillende sieraden verkrijgbaar, dus kijk vooral goed naar wat zij het liefste draagt. Zie je haar nooit met een ketting? Dan heeft het waarschijnlijk weinig zin er één voor haar te kopen. Je wil namelijk niet dat hij in haar sieradenbak verdwijnt en ze hem nooit draagt. Een schakelarmband is vaak een goede en veilige keuze. Niet alleen omdat er diverse soorten bestaan, maar ook omdat dit vaak met alles te combineren is. ga bijvoorbeeld voor een mooie, dunne armband van staal, of eentje met een tekst erin gegraveerd.

Wil je het graag persoonlijk maken? Dan kun je ook kiezen voor vriendschapsarmbandjes. Helemaal leuk als je deze kunt laten graveren met een tekst die jullie samen gebruiken, of een bepaalde betekenis die jullie verbindt.

Samen een dagje weg

Wil je haar graag een blijvende herinnering geven in plaats van een parfum of sieraad? Kies er dan voor samen een dag weg te gaan. Ga bijvoorbeeld samen shoppen in Amsterdam, of verder weg in Londen of Parijs. Ook kun je ervoor kiezen samen een dag naar de Spa te gaan, of naar een dierentuin of pretpark. Kies hierbij vooral iets uit dat jullie allebei echt leuk vinden, zodat het haar nog lang bijblijft. Vergeet daarnaast zeker niet zoveel mogelijk foto’s te maken tijdens jullie dag weg. Hier kun je achteraf namelijk een fotoalbum voor maken zodat het ook echt een mooie, blijvende herinnering blijft.