Je vriendin verrassen? Ga voor een mooi sieraad!

vriendin verrassen

Is je vriendin bijna jarig, afgestudeerd, begonnen met een nieuwe baan of wil je haar gewoon zo maar verrassen? Zorg er dan zeker voor dat ze echt verrast wordt. Niet alleen is dit goed voor haar vertrouwen in jouw en jullie relatie, maar het laat ook zien dat je haar waardeert om wie ze is, dat je van haar houdt en haar graag verwend. Een sieraad is dan zeker een goed idee, maar wat voor sieraad kies je dan?

Sprankelende oorbellen

Is jouw vriendin gek op oorbellen? Oorbellen zijn er in veel verschillende varianten, en het ligt er dan ook maar net aan wat zij mooi vindt. Houdt ze van oorknoppen goud? Dan is dat vaak de beste keuze. Goud straalt luxe uit en is daarnaast heel makkelijk te combineren met vrijwel alle kledingstukken. Er zijn oorknoppen met steentjes, simpele ronde of platte oorknoppen of meer opvallende. Hierbij kun je denken aan staafjes, hartjes, ringen, of oorknoppen met hangers eraan.

Maar ook als ze geen fan is van gouden oorbellen is er nog genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan zilveren hangers of juist hele stoere van staal. Ook kun je gaan voor klassiek, bijvoorbeeld met parels, of voor elegante ear cuffs.

De mooiste ringen voor je vriendin

Zijn oorbellen niet helemaal haar ding? Kies dan voor een mooie gouden ring. Ook hierbij heb je veel keuze, en is het maar net wat jouw vriendin mooi vindt. Een zegelring met haar voorletter erin gegraveerd, een ring met een steentje of een ring in een aparte vorm? Het kan allemaal. Anders dan bij oorbellen, is het wel belangrijk dat je de juiste maat aanschaft. Kijk dus of je een ring van je vriendin kunt bemachtigen om deze op te meten, zodat je weet welke maat je moet bestellen.

Een ander sieraad

Ga je toch liever voor een ander mooie sieraad? Ook dan heb je nog steeds keuze genoeg. Een mooie ketting of een armband bijvoorbeeld. Ook kun je kiezen voor een bedelarmband. Het leuke hierbij is, dat je bij elke speciale gelegenheid een nieuwe bedel kan geven voor aan haar armband. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van een kind, een huwelijk of andere speciale momenten.

Het belangrijkste is vooral dat je iets voor haar koopt wat ook echt bij haar past, en waarvan je zeker weet dat ze het sieraad met liefde elke dag zal dragen. Koop je bijvoorbeeld een sieraad met een steentje, terwijl ze daar niet van houdt? Dan zal ze hem uiteindelijk minder vaak gaan dragen dan jij gehoopt had, en dat is zonde. Natuurlijk ken jij je vriendin ontzettend goed, en weet jij precies wat ze wel en niet mooi vindt.